Contacteer ons !

Eerste vrije plaatsen Geel Eerste vrije plaatsen Turnhout
Selecteer therapeut

 

Afspraak annuleren? Gelieve minstens 24u op voorhand telefonisch te verwittigen.

Dry needling en atlastherapie voor de verbeterde beweeglijkheid van spieren en gewrichten

Atlastherapie en dry needling in Geel en Turnhout

Rugpijn, nekpijn en hoofdpijn worden vaak veroorzaakt door gespannen en onbeweeglijke spieren en gewrichten. Dry needling en atlastherapie ontspannen de spieren aan de hand van hun specifieke werkwijze. Zo gaat u weer pijnloos door het leven. Neem contact op met groepspraktijk Den Atlas en vertrouw op de ervaring en expertise van onze medewerkers voor atlasbehandelingen en dry needling in Geel en Turnhout.

 

Atlastherapie

 

Dry needling

                    roptrotherapie                                
Lees meer >    Lees meer >

Dry needling

Dry needling, ook wel triggerpointtherapie genoemd, wordt gebruikt om stijfheid, krachtverlies en pijn te behandelen. Bij deze werkwijze worden triggerpoints gedetecteerd aan de hand van verschillen in drukgevoeligheid. Deze spierknopen worden vervolgens met een steriele naald aangeprikt. Het op en neer bewegen van de naald reduceert de spanning in de spier en laat de spier volledig ontspannen. Hoewel deze methode enkele tijdelijke gevolgen kan hebben, ervaart u meteen een verhoogd energieniveau en een ontspannen gevoel.

Atlastherapie

De "atlas" is de bovenste halswervel. Een atlasbehandeling is een dieptemassage met vibreerstift in de spierloge thv. de bovenste ruggewervels, met als bedoeling de schedel zo ontspannen mogelijk te laten balanceren op de atlas.

Omdat deze balans erg cruciaal is in regelmechanismen van lichaam én geest, leidt deze behandeling tot structurele en functionele verbeteringen van heel het organisme en versterkt zij het zelfgenezend vermogen op zowel fysisch als psychisch vlak.

Praktische informatie

Maak een afspraak of contacteer ons voor meer informatie of advies op maat. Praktijk Den Atlas in Geel en Turnhout vertelt u graag meer over dry needling en atlastherapie.

Openingsuren:

Ma - Vr 8u00 - 20u00
Za 9u00 - 11u00
Zon- & Feestdagen Wachtdienst

 

Clikc+