Contacteer ons !

Eerste vrije plaatsen Geel Eerste vrije plaatsen Turnhout
Selecteer therapeut

 

Afspraak annuleren? Gelieve minstens 24u op voorhand telefonisch te verwittigen.

"De osteopathie is een manuele, diagnostische en therapeutische benadering voor het behandelen van functiestoornissen in de mobiliteit van gewrichten en weefsels in het algemeen, en voor het vaststellen van het aandeel ervan in het ontstaan van ziekteverschijnselen."
Belgische Academie voor Osteopathie vzw

Uw osteopaat in Geel en Turnhout

Osteopathie vindt zijn oorsprong in de invloed van weefsel op de gezondheid en het lichaam in het algemeen. Hierbij wordt de focus niet enkel op het pariëtale systeem gelegd, maar ook het viscerale en craniale systeem worden bij de behandeling betrokken. Een pluspunt is dat onze osteopaten een goede kennis hebben van dry needling & roprotherapie en deze kennis/praktijk mee integreren in jouw osteopathiebehandeling. Op deze manier is een allesomvattende methode mogelijk. De medewerkers van groepspraktijk Den Atlas, uw osteopaat in Geel en Turnhout, hebben ruime ervaring en geven u graag een antwoord op al uw vragen.

Structurele manipulatie als oplossing voor verschillende aandoeningen

De beweeglijkheid van beenderen, gewrichten en spieren wordt door een osteopaat verbeterd dankzij manuele technieken. Tijdens manuele therapie, zoals structurele manipulatie, wordt het lichaamsweefsel onderzocht en worden bewegingsstoornissen gedetecteerd. Aan de hand van het lichaamseigen recuperatievermogen kunnen klachten en aandoeningen vervolgens voorkomen of genezen worden. Zo is osteopathie mogelijk een oplossing voor rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, darmklachten of problemen met de gewrichten.

Bel, mail of vul het contactformulier in

Neem contact op met groepspraktijk Osteopaten Den Atlas in Geel en Turnhout voor meer informatie of voor een afspraak. Onze osteopaten staan u bij.

Meer info over osteopathie?
 

Openingsuren:

Ma - Vr 8u00 - 20u00
Za 9u00 - 11u00
Zon- & Feestdagen Wachtdienst

 

  
 
Clikc+